A PCLinuxOS, a Windows XP-hez vagy a Mac OS-hez hasonlóan, egy operációs rendszer. A PCLinuxOS egy GNU/Linux disztribúció, amely a Linux kernelre épül, és a GNU eszközeit használja. A PCLinuxOS csak egy, a számtalan, világot elárasztó, felhasználóbarát Desktop rendszerek közül.
Szerző: zolicsatka » 2010. július 23., péntek 22:28
Fel lehet valahogy tenni a legújabb openofficce-t a pclinuxos 2010.7-re?? Synapticban nincs, a getopenoffice gomb elindul , de megszakad és kiírja , hogy hálózati hiba, vagy a felhasználó manuálisan megszakította a folyamatot . Tudtok segíteni
A megszakadás azért lehet, mert letöltés közben megszakadt az internet kapcsolatod, vagy nem a megfelelő repository van beállítva. Megoldás: futtasd le a a Repository speed test-et és állítsd be a megfelelő repo-t, majd frissítés után indítsd el a GetOpenOfficet, de úgy, hogy a Synapticból előtte már kiléptél.
Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak
A Repository Speed Test-nél én úgy szoktam beállítani, hogy azokat a repokat dobja ki amiknél öt napon belül történt a frissítés, a leggyorsabb elérésű repot első sorban adja ki. Jelenleg nincs feltelepítve nekem PCLinuxOS, ezért pontosabb infókkal /pl.képernyőkép/ nem szolgálhatok.
Szabad vagyok - mondta a majom a rácsnak Én nem – mondta a rács. - Engem majmok köré zártak
Szerző: zolicsatka » 2010. július 24., szombat 16:27
Köszönöm Szépen !!!! Tudtam , hogy itt RENDES segítőkész emberek vannak Közben úgy okoskodtam , megváltoztattam a lokalizációt angolra, és agetopenoffice-folyamán is a Britt angol nyelvet választottam így felment nekem is. Mégegyszer Köszönöm.