Belépés Felhasználói vezérlőpult Taglista Statisztika
Hungarian Unix Portal Google Kereső Mediafire File Hosting(FREE) Linux Hogyanok
IRC chat Levelező lista! Íratkozz fel!
Halgass rádiót! Userbar generátor ADSL Sebesség mérés
Unity Linux Magyarország Szabadszoftver Info
HUP Distrowatch (Angol) Distrowatch legújabb szoftver csomagok LxEr (Angol) Linux Today (Angol) Linux.com (Angol) Prohardver HWSW SG ITcafe Mobilarena Index 24 óra (Hírek) Hírszerző (Hírek) Origo (Hírek) Hogyan.org Linux Hogyanok
Fórum kezdőlap   GyIK   Keresés  
Regisztráció  Belépés
Fórum kezdőlap Linux Disztribúciók. SUSE Linux (openSUSE)

OpenSuSE remaster

Német Linux disztribúció, amelyet egyetemi diákok alapítottak 1992-ben. Felhasználóbarát telepítő jellemzi. A YAST telepítő és beállító megkönnyíti a karbantartást és a legfontosabb rendszerparaméterek beállítását.

Re: OpenSuSE remaster

HozzászólásSzerző: Suseller » 2010. február 13., szombat 9:43

Változni nem sok változott, HA lehet most is elkerülöm a komolyabb hegesztéseket.
De már találtam erre a célra is kész megoldást,(XBMC Live) igaz nem rpm, de megfelelő és működő dolog, tegnap óta már fut is. Esetleg még talán ebbe annyira belenyúlok, hogy egy script-el torrent-ről, ill. ftp és http-ről töltsön le automatikusan, de lehet hogy már benne is van alapból, vagy kiegészítőként készen is van hozzá. Ha lesz időm megnézem.

Szóval, változni nem sok változott, most se kellett forgatnom, van kész megoldás, hála a közösségnek.
Suseller
Kezdő fórumlovag
Kezdő fórumlovag

Státusz: Offline:

HozzászólásSzerző: antiwinhacker » 2010. február 27., szombat 10:07

Letöltési link az utolsó build-hez: Katt ide

Legfontosabb változások:

-Kernel 2.6.31.12
-OpenOffice 3.2.0.7 magyar!
-Firefox 3.6
- Java 1.6 u18 és a flash is frissítve
Megláttam véletlen, hogy a brasero-hoz nem volt hozzáadva a magyarítás, azt pótoltam.

Javasolt bootolási mód: Karakteres ( ettől függetlenül a bejelentkezés grafikus) Valami oknál fogva, nem működött nálam az usb-s billentyűzet és az egér, ha 1280x1024-es felbontással bootoltam. Előfordulhat csak nálam jelentkezik a hiba :?
"Mikor az utolsó fát kivágtátok, az utolsó folyót is megmérgeztétek és az utolsó halat is kifogtátok, akkor fogtok rájönni, hogy a pénzt nem lehet megenni."

(Egy indián törzsfönök mondta a fehéreknek)
antiwinhacker
Moderátor
Moderátor

HozzászólásSzerző: antiwinhacker » 2010. március 12., péntek 9:21

Miután sikeresen letöröltem SUSE studioban a remasteremet, azt hittem nem fogom tudni visszahozni. Aztán a vinyóm eldugott sarkában megtaláltam az ISO-t , amit 1-2 nappal korábban készítettem el.
Föltettem a dropboxomba, letöltési link : Katt ide

Menet közben jött pár frissítés, csomagkezelőből telepíthető.
"Mikor az utolsó fát kivágtátok, az utolsó folyót is megmérgeztétek és az utolsó halat is kifogtátok, akkor fogtok rájönni, hogy a pénzt nem lehet megenni."

(Egy indián törzsfönök mondta a fehéreknek)
antiwinhacker
Moderátor
Moderátor

Előző

• Hasonló témák
    Válaszok
    Megtekintve
    Szerző

Vissza: SUSE Linux (openSUSE)